Snelle levering
100 dagen recht op retour
Al meer dan 10.000 tevreden klanten
Ook achteraf betalen

BN Wallcoverings wereldspeler in de behangwereld van Nederlandse bodem

BN Wallcoverings wereldspeler in de behangwereld van Nederlandse bodem

BN Wallcoverings, onderdeel van BN International uit Huizen, is een wereldspeler binnen de behangwereld. De organisatie kent een rijke geschiedenis die teruggaat naar 1929, het jaar waarin BN de "Nederlandse Vloerzeilfabriek" koopt.

Als gevolg van de economische recessie in de jaren 30, neemt de vraag naar vloerzeilen af. BN slaat een andere weg in en gaat zich richten op de productie van boekbindmaterialen en wandbekleding. In 1979 wordt de naam omgedoopt tot BN International en waarmee de organisatie haar aspiraties aan geeft. Anno 2015 verspreid BN Wallcoverings vanuit Nederland het behang over de hele wereld.
 

BN Wallcoverings behang populair in binnen- en buitenland

In Nederland siert in menig wonigingen een dessin van BN Wallcoverings de wanden van huiskamers en slaapkamers. Dit succes dankt de fabrikant aan het feit dat ze altijd inspelen op de laatste behangtrends. Het bohemian-gevoel, de denim-creaties en het urban-gevoel zoals steigerhout behang zijn op dit moment de trends in de behangwereld. De populariteit blijft niet beperkt tot aan de landsgrenzen. De ruim 500 medewerkers van BN International zorgen ervoor dat de producten hun weg vinden over de gehele wereld. Vooral landen als China en Rusland hebben veel interesse in Dutch Design.


Logo BN Wallcoverings


Design by BN Wallcoverings

In totaal heeft BN Wallcoverings zo'n 30 behangcollecties in haar assortiment waarvan er jaarlijks ongeveer 10 worden vervangen. Dagelijks werkt het designteam dan ook aan nieuwe collecties en dessins. Het creatieproces begint bij het kiezen van stijlen aan de hand van een collectieplan. De collecties worden verdeeld in exclusieve collecties zoals Layers by Edward van Vliet en basic collecties.

De inspiratie voor nieuwe dessins haalt het designteam uit allerdaagse dingen. Het team laat zich inspireren door de laatste trends en speelt hier met haar ontwerpen op in. Ook betrekt BN Wallcoverings bekende creatievelingen zoals couturier Mart Visser en designer Edward van Vliet bij het ontwerpen van collecties.

Zodra de schetsen op papier staan, worden de afdelingen productie en technisch laboratorium erbij betrokken om te bekijken wat er benodigd is om het behang van de ontwerpfase uiteindelijk in productie te nemen. Vervolgens is het aan het marketing- en salesteam om het behang via het distributiekanaal aan de man te brengen.

Bestel BN Walllcoverings behang online

De meest verkochte behangcollecties of dit moment zijn Denim, Van Gogh, Boutique en More Than Elements. Bekijk alle BN Wallcoverings behangcollecties en bestel het behang online?


Meer info
>>www.bnwallcoverings.nl

Laatste berichten
>>Top 10 behangtrends 2016
>>Creative Collage, uniek en origineel behang
>>Trends behangkleuren najaar van BN Wallcoverings
>>BN Wallcoverings wereldspeler in de behangwereld van Nederlandse bodem
>>Elitis behang voor een luxe uitstraling.
>>Steigerhout behang ongekend populair. 


Meest gelezen berichten