Snelle levering
100 dagen recht op retour
Al meer dan 10.000 tevreden klanten
Ook achteraf betalen

Elitis behang voor een luxe uitstraling

Elitis behang voor een luxe uitstraling

Eén van de meest exclusieve behangmerken is het luxe merk Elitis. Vanuit het Franse Toulouse weet de organisatie al sinds 1988 de wereld te veroveren met hun meubels, stoffen, wandbekleding en woonaccessoires.

Dagelijks werkt een dynamisch en gedreven team aan nieuwe producten. De designafdeling van Elitis is hierbij onophoudelijk op zoek naar nieuwe materialen en texturen die leiden tot verbluffende resultaten. Dit geeft Elitis het moderne en innovatieve karakter. Het motto van de designafdeling is dan ook:  Durf te innoveren en te fungeren als ontdekkingsreizigers op het gebied van meubelstoffen en wandbekleding.

Elitis behang is altijd verrassend, vernieuwend, uniek en brengt een bijzonder resultaat in iedere woon- of werkruimte aan. Elitis behang kenmerkt zich door originele designs en het gebruik van hoogwaardige materialen die samen zorgen voor een hoge kwaliteit en een exclusieve uitstraling.

De voorliefde voor moderne dessins worden afgewisseld met dierenprints (leerbehang en huidenprints met haar), gebruik van bijzondere stoffen (zijde) en natuurlijke materialen (kurk, bamboe, raffia en boomschors).

Elitis heeft op het internationale toneel bekendheid gekregen met topcollecties als Alliances, Big Croco, Glass en Natives. Maar ook de nieuwste behangcollecties Wonderwall, Luminescent en Libero vallen in de smaak bij het grote publiek. De collectie Elitis Mindoro heeft tijdens de Heimtextil Tradeshow 2015 zelfs de prestigieuze "Trend Award" in de wacht gesleept. Met de meest recente collectie Elitis Samarcande Behang gooit Elitis wederom hoge ogen door te komen met 2 nieuwe materiaaleffecten.

Meer info
>>www.elitis.fr


L
aatste berichten
>>Top 10 behangtrends 2016
>>Creative Collage, uniek en origineel behang
>>Trends behangkleuren najaar van BN Wallcoverings
>>BN Wallcoverings wereldspeler in de behangwereld van Nederlandse bodem
>>Elitis behang voor een luxe uitstraling.
>>Steigerhout behang ongekend populair. 


Meest gelezen berichten