Snelle levering
100 dagen recht op retour
Al meer dan 10.000 tevreden klanten
Ook achteraf betalen

Trends behangkleuren najaar van BN Wallcoverings

Trends behangkleuren najaar van BN Wallcoverings

Met de juiste kleuren creëer je een omgeving waar je je comfortabel bij voelt. Behang speelt een belangrijke rol bij het creëren van sfeervol interieur. Maak gebruik van een kleurschema om te komen tot een ​harmonieus kleurconcept voor je woon- of werkruimte.

BN Wallcoverings houdt de trends in de behangkleuren nauwlettend in de gaten. Volgens deze toonaangevende behangfabrikant zijn de absolute modekleuren bruin, grijs en groen.Opzoek naar die natuurlijke sfeer in huis? Kies dan voor natuurlijke kleuren zoals bruin en groen.

Bruin is het nieuwe zwart! Deze natuurlijke kleur brengt veel warmte in de kamer. Doordat bruin er in vele kleurnuances te krijgen is, laat deze kleur zich makkelijk combineren met verschillende kleuren. Elke combinatie kent een andere sfeer. Kies de kleur bruin die past bij jou stijl.

De kleur groen is rustgevend, ontspannend en brengt evenwicht. Groen kan dus in principe voor elke ruimte. Het is een kleur waarmee je ook goed kunt accentueren. Toch blijft groen een kleur welke je voorzichtig moet toepassen. Groen laat zich het beste combineren als  accentkleur in combinatie met bruin en grijs.

Grijs is een kleur die altijd kan en ook nog eens een kleur die heel goed combineert. De combinatie van grijs behang en groen behang brent een heel warme en huiselijke sfeer. Wanneer je grijs behang combineert met bruin behang creëer je een diepe warme sfeer.

In de verschillende behangcollecties van BN Wallcoverings zijn de trendkleuren van dit najaar te vinden. 

Meer info
>>www.bnwallcoverings.nl

Laatste berichten
>>Top 10 behangtrends 2016
>>Creative Collage, uniek en origineel behang
>>Trends behangkleuren najaar van BN Wallcoverings
>>BN Wallcoverings wereldspeler in de behangwereld van Nederlandse bodem
>>Elitis behang voor een luxe uitstraling.
>>Steigerhout behang ongekend populair. 


Meest gelezen berichten