Snelle levering
100 dagen recht op retour
Al meer dan 10.000 tevreden klanten
Ook achteraf betalen

Betaalmethoden

Bij Behangtotaal.nl kies je zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure op www.behangtotaal.nl.

Administratiekosten  
iDeal € 0,50 Aanbevolen
Creditcard € 1,99  
AfterPay € 1,99  
PayPal € 1,99  
Bankoverschrijving € 0,50 Aanbevolen
Bancontact/Mistercash € 1,99  
Belfius € 0,99  
SOFORT € 1,99  1. iDeal (€ 0,50 administratiekosten)iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Selecteer de optie iDEAL en de bank waar jij jouw rekening hebt! iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je een rekening hebt bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht.
Ga voor meer informatie naar www.ideal.nl.2. Creditcard (€ 1,99 administratiekosten)

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor online betalen met wereldwijde dekking. Wij ondersteunen onder andere Mastercard, Maestro en Visa. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn hoge veiligheidseisen. Voor de afwikkeling van creditcard betalingen werken wij dan ook samen met de betaalprovider Mollie. Indien je kiest voor een betaling met creditcard, vul je jouw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Je creditcardgegevens worden verstuurt via een ssl-beveiligde service (dus compleet veilig!). De bestelling wordt na bevestiging van de betaling direct in behandeling genomen.

Ga voor meer informatie naar www.mollie.com.3. AfterPay (€ 1,99 administratiekosten)Met een digitale acceptgiro de online bestelling achteraf betalen binnen 14 dagen via AfterPay. AfterPay voert voor Behangtotaal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Behangtotaal.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 350 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, kun je betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jou verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Ga voor meer informatie naar www.afterpay.nl.4. PayPal (€ 1,99 administratiekosten)Betalen met PayPal is slechts een kwestie van je PayPal e-mail adres en wachtwoord invullen om je bestelling af te ronden! Veel klanten gebruiken deze betaalmethode voor hun online bestellingen. Daarnaast kan je deze optie ook selecteren indien je nog geen PayPal account hebt. Je kunt gemakkelijk een eigen account aanmaken en eventueel koppelen met je creditcard.

Ga voor meer informatie naar www.paypal.nl.5. Bankoverschrijving (€ 0,50 administratiekosten)Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van De Swaaf BV, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bank: ING
IBAN: NL19INGB0007111621
BIC: INGBNL2A
Ten name van: Behangtotaal.nl
Onder vermelding van: Het ordernummer6. Bancontact/Mistercash (€ 1,99 administratiekosten)Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan online worden gebruikt om mee te betalen.

Ga voor meer informatie naar www.bancontact.be.7. Belfius Direct Net (€ 0,99 administratiekosten)Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Ga voor meer informatie naar www.belfius.be.8. SOFORT banking (€ 1,99 administratiekosten)SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland. Klanten kunnen in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

Ga voor meer informatie naar www.sofort.de.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »